Vacature: Backoffice medewerker

Wat ga je precies doen?

Zou jij jezelf omschrijven als een mensenmens, hou je van een proactieve aanpak en ga je goed op structuur en orde? Als Back Office Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor de zij-instromers die via Strevon een omscholingstraject volgen. Door alle vraagstukken zo efficiënt en nauwkeurig mogelijk te beantwoorden worden de zij-instromers van Strevon goed geholpen. Zo zorg je ervoor dat zowel de opdrachtgevers als monteurs tevreden blijven.


Jouw takenpakket:

  • Je bent verantwoordelijk voor het adviseren en beantwoorden van alle vraagstukken die dagelijks binnenkomen per mail of per telefoon. Je bent hiervoor het eerste aanspreekpunt;
  • Je stelt contracten op en onderhoudt de administratie;
  • Je bent verantwoordelijk voor het verloningsproces. Denk hierbij aan het controleren van urenbriefjes en het najagen hiervan;
  • Je beheert de personeelsdossiers van de monteurs en draagt zorg dat ze bijgewerkt en op orde zijn;
  • Je bent het aanspreekpunt/helpdesk aangaande vragen over de loonstrook;
  • Je verwerkt ziekmeldingen in het systeem en hebt hier, wanneer nodig, contact over met de externe samenwerkingspartner;
  • Je denkt mee over het continue verbeteren van het systeem en werkprocessen waardoor de afdeling back office optimaal kan blijven presteren.

Waar ben je goed in? 

Je kunt goed communiceren en weet met een open houding toegankelijk te zijn voor vragen op elk niveau vanuit de zij-instromers. Zowel het spreken als schrijven in de Nederlandse taal gaat jou vlekkeloos af. Je bent nauwkeurig in het werk wat je uitvoert, maar daarnaast weet je ook structuur en orde aan te brengen in de dagelijkse werkzaamheden. Door jezelf oplossingsgericht op te stellen staat niets je in de weg en weet je zelfverzekerd een keuze te maken. Digitale systemen zijn niet nieuw voor jou en daar weet jij een goeie weg in te vinden. Je ziet hierin kansen om processen te optimaliseren.

Wie zijn wij?

Strevon is een jonge startup met grote ambities. Wij helpen zij-instromers die de techniek in willen aan een vaste baan. Wij bieden daarvoor omscholingstrajecten aan en plaatsen de zij-instromers op een plek waar zij zich kunnen ontplooien. Dit doen wij binnen de installatietechniek, elektrotechniek, zonnepanelen en zonwering.

Strevon is opgericht in 2020 en bestaat uit vier gedreven teams: online marketing, sales, recruitment en backoffice. Onze missie vertaalt zich ook intern door. Net als onze techniekprofessionals, krijgen ook onze collega’s de kans om zichzelf te ontwikkelen en aan hun vaardigheden te werken. Wij bieden een open cultuur waarin ruimte is voor groei, ideeën en ondernemerschap . Daarbij kun je kracht halen uit onze sterke verbondenheid.

Onze kernwaarden zijn vrijheid, ontdekken, win-win-win en gelijkwaardigheid. Omdat wij een startup zijn, liggen er nog vele strategische kansen en ontwikkelmogelijkheden. Wij nodigen al onze collega’s uit om op ondernemende wijze met ons mee te denken.

Dit bieden wij: 

 • Een startsalaris tussen de €1900,- t/m €3000,- per maand o.b.v. 40 uur afhankelijk van je relevante werkervaring;
 • Concreet functiehuis & salarishuis met perspectief en doorgroeimogelijkheden;
 • Trainingen om je de beste in het vak te maken;
 • Een laptop, reiskosten- en telefoonkostenvergoeding;
 • Goede pensioenregeling;
 • Persoonlijk ontwikkelplan met opleiding- & cursusmogelijkheden;
 • 25 vakantiedagen, op fulltime basis & vakantiegeld;
 • 3 Strevon geluksdagen
 • Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën voor het backoffice team;
 • Een sfeervol kantoor met ruimte voor focus, maar ook voor samenwerken en gezelligheid met je collega’s;

Wat breng je mee?

  • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
  • Affiniteit met backoffice en administratie is een pré, maar geen must;
  • Je bent bij voorkeur 32 uur in de week beschikbaar;
  • Proactieve, gestructureerde en zelfverzekerde houding;
  • Je bent ambitieus en enthousiast over het werken bij een start-up;
  • Je vindt het leuk om in teamverband samen te werken & denken;
  • Wonend in Utrecht of omgeving;      

Solliciteer nu!

Onze collega's aan het woord:

''Positief gedwongen’ om hard aan je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling te werken''
Het belangrijkste aspect van een baan voor mij is de persoonlijke groeipotentie. De oprichters van Strevon hebben enorm grote doelen waardoor je ‘positief gedwongen’ wordt om hard aan je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling te werken. Je krijgt daarnaast veel feedback en je wordt actief uitgedaagd om aan andere feedback te geven. Daarnaast krijg je ruimte om te experimenteren en fouten te maken. Het mooie aan het team is dat we met elkaar deze cultuur van zelfontwikkeling echt versterken. Dit zie je onder andere terug in de reflecterende houding van iedereen. 
Lennart Huibers - Recruiter sinds 2021
''Een zij-instromer een nieuwe kans aanbieden waar hij zich thuisvoelt, dat is het mooiste van mijn werk''

Het onderscheidende concept van Strevon sprak mij vanaf dag één aan. Ik vind het belangrijk om van toegevoegde waarde te zijn voor bedrijven en zij-instromers en dat is met het concept van Strevon onvermijdelijk. Ik krijg de meeste energie van de verantwoordelijkheid die ik als Recruiter heb, voor zowel het bedrijf als de kandidaat. Zodra er een contract is binnengehaald, vieren we dat in het team met een feestelijk ‘dong’ momentje. Een gemotiveerde zij-instromer een nieuwe kans aanbieden waar hij of zij zich helemaal thuis voelt, dat is het mooist aan mijn werk.

Job van den Berg - Recruiter sinds 2022 

Hoe gaat de sollicitatieprocedure?

Stap 1  ►

Vul het onderstaande formulier in ✍🏼

Stap 2  ►

Telefonische kennismaking met Linde 👱🏻‍♀📞

Stap 3 ►

Bij wederzijdse interesse: kennismaking op kantoor 🏢

Stap 4 ►

Na eventuele selectie, een arbeidsvoorstel! 🎉

Even een praatje maken?

Gaat jouw (backoffice) hart sneller kloppen van deze vacature en ben je enthousiast om bij ons aan de slag te gaan? Of heb je nog vragen over de functie en wil je even vrijblijvend sparren? Vul dan het onderstaande formulier in. Onze people & culture specialist Linde Hagoort neemt zo snel mogelijk contact met je op.Linde direct benaderen kan ook! Linde is te bereiken op: 030 227 42 17 of mail naar [email protected].