Vacature: Junior Marketeer

Innoveren & optimaliseren van de online marketing bij Strevon?

Wat ga je precies doen?

Doordat jij de facebook advertising hebt geoptimaliseerd, kijk je op de maandagochtend tevreden terug naar de opgeleverde resultaten. Je analyseert de resultaten van de campagne en vergelijkt de vastgestelde KPI’s met deze resultaten, zodat de ingestelde targeting doelen worden behaald. Als Junior Marketeer haal je jouw energie uit deze taken. Je kijkt hierbij altijd naar de professionalisering van deze processen voor een zo goed mogelijk resultaat.

Concreet:

 • FB/IG advertising campagnes bouwen & optimaliseren;

 • Lead & conversie gerichte webpagina’s bouwen en optimaliseren;

 • Samenwerking met het recruitment team onderhouden

 • Analyseren van campagneresultaten en hier conclusies aan verbinden

 • A/B testen uitvoeren op webpagina’s en advertising campagnes

 • Mogelijkheid om samen te werken met freelancers aan je projecten

Als Junior Marketeer heb je bij Strevon veel vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen in het vakgebied. Er ligt een scherpe focus op jouw inwerktraject, zodat je de start van jouw carrière als onvergetelijk ervaart. Je hebt begeleiding van en vormt een team met twee directe collega’s. Eén collega is georiënteerd op performance en de andere collega is georiënteerd op de creatie en het plaatsen van content. Daarnaast wordt er in het marketing team gewerkt met externe marketing experts, die jou ook kunnen ondersteunen in het werk als Junior Marketeer. Op deze manier wordt er een mooie rol voor de Junior Marketeer functie gecreëerd op korte en lange termijn.

Wie zijn wij?

Team - Werken bij Strevon

Wij zijn een opleiding en detacheringsbureau die zij-instromers een omscholingstraject en een vaste baan aanbiedt in de installatietechniekelektrotechniekzonnepanelen en zonwering. Door te geloven in het ontwikkelen van mensen en een werkplek aan te bieden waarin zij-instromers worden gestimuleerd om te groeien, willen wij hét verschil maken. Vanuit Utrecht zijn wij dagelijks actief en helpen wij technische werkgevers aan nieuw personeel.

Strevon is opgericht in 2020 en bestaat uit drie teams die zich richten op online marketing, sales en recruitment. Onze missie vertaalt zich door in onze hele organisatie. Zó willen wij net zo betekenisvolle rol spelen in het leven van onze eigen medewerkers, door kansen te bieden om aan jezelf te werken en persoonlijk te ontwikkelen. Binnen Strevon werken wij in een open cultuur die opgebouwd is op een sterk fundament en onderlinge verbondenheid.

Wat jij van ons krijgt: 

 • Startsalaris tussen de €2000,- t/m €2500,- euro per maand op fulltime basis

 • Een laptop, reiskostenvergoeding en een passende telefoonvergoeding

 • Persoonlijk ontwikkelplan met opleiding & cursus mogelijkheden 

 • Concrete doorgroeimogelijkheden in een groeiende startup

 • Goede pensioenregeling

 • 25 vakantiedagen, op fulltime basis

 • Mogelijkheid om als deeltijdstudent deze baan te vervullen

 • Een sfeervol kantoor met ruimte voor focus, maar ook voor samenwerken en interactie met collega’s en de eventuele mogelijkheid om thuis te werken

Wat breng je mee:

 • HBO werk & denk niveau

 • Studieachtergrond & interesse in online marketing

 • Je bent analytisch & prestatiegericht aangelegd

 • Proactief in het meedenken voor verbeteringen

 • Je bent communicatief vaardig en vindt het leuk om in een teamverband van 3 collega’s te werken
''Na het gesprek en een meeloopdag was het duidelijk dat online marketing mijn interesse had''
Na mijn ICT studie was ik op zoek naar iets nieuws. Tijdens het gesprek en een meeloopdag bij Strevon was het duidelijk dat online marketing mijn interesse had. Ik heb mijn passie gevonden in het adverteren via socials, bouwen van automations en nog veel meer performance marketing gerelateerde taken. In het team hangt er een fijne en relaxte sfeer, waarin ik mij vanaf de eerste dag al thuis voel. Tien maanden geleden, toen ik hier net kwam werken, zaten we nog maar met een klein team. Inmiddels zijn we hard gegroeid
Bas van der Vlies - Performance marketeer
''Nadat ik een kans signaleerde, mocht ik er mijn eigen project van maken"

Als jong professional was ik zoekend naar een werkplek waarin ik zowel kon ontplooien als leren. Door het jonge team van ambitieuze mensen, voelde ik mij daarin direct thuis. Als startende organisatie zijn er veel dingen in ontwikkeling. Het mooiste: ik signaleerde een kans, gaf dat aan en vervolgens mocht ik daar mijn eigen project van maken. Hierdoor werk ik nu onder andere aan onze nieuwe content strategie. Binnen Strevon is sprake van een informele setting met korte lijnen. We helpen elkaar waar nodig en dragen kennis aan elkaar over.

Fabiënne Silva - Creatief marketeer

Meer weten?

Gaat jouw marketing hart sneller kloppen van deze vacature en ben je enthousiast om bij een jong en dynamische start-up aan de slag te gaan? Neem dan gerust telefonisch contact op met Recruiter Linde Hagoort via: 030 227 42 17 of mail naar [email protected].

Ook staan we open om vrijblijvend te sparren en meer informatie te geven over deze functie.