Vacature: online performance marketeer

Innoveren & optimaliseren van de online marketing bij Strevon?

Wat ga je precies doen?

Onder het genot van een verse bak koffie bekijk je op maandagochtend de resultaten van een nieuwe advertising campagne op Instagram. Je kijkt tevreden terug naar de resultaten en analyseert de KPI’s van betrokkenheid en interactie op basis van je ingestelde targeting. Als online marketeer geniet je van het brede takenpakket in een pioniersrol. Hierbij zoek je constant naar innovatie en optimalisatie voor de online marketing van Strevon.


Concreet:

 • In samenwerking met collega’s of externe specialisten beheer en analyseer je advertising campagnes voor zij-instromers;
 •  A/B testen beheren en analyseren met advertising campagnes via SEA & social beheer;
 •  Lead webpagina’s bouwen en optimaliseren;
 •  Marketing rapportages inzichtelijk maken en analyseren met Google Data Studio;
 •  Marketing automation proces bewaken en verbeteren; 
 •  Samenwerking met het recruitment team onderhouden en verbeteren.


  Er heerst een cultuur waarin je als marketeer veel ruimte en vrijheid krijgt om te ontdekken welke tools, externe kennis en online kanalen kunnen bijdragen aan het marketing succes van Strevon. Je hebt twee directe marketing collega’s tot je beschikking. Waarbij één collega performance is georiënteerd en de andere collega zich focust op de creatie en het plaatsen van content. Ook heb je de beschikking tot meerdere (externe) marketing experts, die jou gezamenlijk kunnen ondersteunen in het werk als online performance marketeer. Zó kun je sparren en brainstormen over de rol van online marketing op korte en langer termijn bij Strevon. 

Wie zijn wij?

Team - Werken bij Strevon

Wij zijn een opleiding en detacheringsbureau die zij-instromers een omscholingstraject en een vaste baan aanbiedt in de installatietechniekelektrotechniekzonnepanelen en zonwering. Door te geloven in het ontwikkelen van mensen en een werkplek aan te bieden waarin zij-instromers worden gestimuleerd om te groeien, willen wij hét verschil maken. Vanuit Utrecht zijn wij dagelijks actief en helpen wij technische werkgevers aan nieuw personeel.

Strevon is opgericht in 2020 en bestaat uit drie teams die zich richten op online marketing, sales en recruitment. Onze missie vertaalt zich door in onze hele organisatie. Zó willen wij net zo betekenisvolle rol spelen in het leven van onze eigen medewerkers, door kansen te bieden om aan jezelf te werken en persoonlijk te ontwikkelen. Binnen Strevon werken wij in een open cultuur die opgebouwd is op een sterk fundament en onderlinge verbondenheid.

Wat jij van ons krijgt: 

 • Startsalaris tussen de €2500,- t/m €4000,- euro per maand op fulltime basis
 • Zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen initiatieven en ideeën 
 • Een laptop, reiskostenvergoeding en een passende telefoonvergoeding
 • Persoonlijk ontwikkelplan met opleiding & cursus mogelijkheden 
 • Concrete doorgroeimogelijkheden in een groeiende start-up
 • Goede pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen, op fulltime basis
 • Mogelijkheid om als deeltijdstudent deze baan te vervullen
 • Een sfeervol kantoor met ruimte voor focus, maar ook voor samenwerken en interactie met collega’s en de eventuele mogelijkheid om thuis te werken

Wat breng je mee:

 • Een HBO/WO diploma, of je studeert in deeltijd vorm
 • Studieachtergrond in marketing, sales, commercie of ICT
 • Ervaring of affiniteit met online marketing
 • Je bent digitaal, analytisch en strategisch aangelegd
 • Proactief in het verbeteren van marketing & digitale processen
 • Je bent communicatief vaardig en vindt het leuk om in een teamverband te werken.

Onze collega's aan het woord:

''Na het gesprek en een meeloopdag was het duidelijk dat online marketing mijn interesse had''
Na mijn ICT studie was ik op zoek naar iets nieuws. Tijdens het gesprek en een meeloopdag bij Strevon was het duidelijk dat online marketing mijn interesse had. Ik heb mijn passie gevonden in het adverteren via socials, bouwen van automations en nog veel meer performance marketing gerelateerde taken. In het team hangt er een fijne en relaxte sfeer, waarin ik mij vanaf de eerste dag al thuis voel. Tien maanden geleden, toen ik hier net kwam werken, zaten we nog maar met een klein team. Inmiddels zijn we hard gegroeid
Bas van der Vlies - Performance marketeer
''Nadat ik een kans signaleerde, mocht ik er mijn eigen project van maken"

Als jong professional was ik zoekend naar een werkplek waarin ik zowel kon ontplooien als leren. Door het jonge team van ambitieuze mensen, voelde ik mij daarin direct thuis. Als startende organisatie zijn er veel dingen in ontwikkeling. Het mooiste: ik signaleerde een kans, gaf dat aan en vervolgens mocht ik daar mijn eigen project van maken. Hierdoor werk ik nu onder andere aan onze nieuwe content strategie. Binnen Strevon is sprake van een informele setting met korte lijnen. We helpen elkaar waar nodig en dragen kennis aan elkaar over.

Fabiënne Silva - Content marketeer

Meer weten?

Gaat jouw marketing hart sneller kloppen van deze vacature en ben je enthousiast om bij een jong en dynamische start-up aan de slag te gaan? Neem dan gerust telefonisch contact op met Recruiter Linde Hagoort via: 030 227 42 17 of mail naar [email protected].

Ook staan we open om vrijblijvend te sparren en meer informatie te geven over deze functie.