Vacature: Sales Recruiter

Samen met jouw collega's nieuwe samenwerkingen binnenhalen?

Werken als accountmanager bij Strevon

Wat ga je precies doen?

Door jouw commerciële instelling en overtuigingskracht weet jij mensen te inspireren. Zowel klanten als kandidaten voelen zich door jou aangesproken. Hierdoor worden zij geënthousiasmeerd om een samenwerking aan te gaan of te starten met een omscholingstraject. Deze successen worden gevierd met het hele team van Strevon!

Concreet:

 • Je gaat dagelijks gesprekken voeren bij potentiële klanten;

 • Je wordt verantwoordelijk voor je eigen regio;

 • Je doet zowel warme als koude acquisitie naar potentiële klanten;

 • Je neemt profielschetsen af, zodat recruitment de juiste match kan maken met de kandidaat;

 • Je denkt mee op strategisch niveau om processen te optimaliseren;

 • Je krijgt de mogelijkheid om nieuwe kansen te zien en deze uit te voeren;

 • De mogelijkheid om leiding te nemen in het Sales team en deze uit te breiden.

Bij Strevon geloven wij in een goed inwerktraject. Je start als Accountmanager in het Sales team. Je zult vanaf dag één worden meegenomen naar klanten door je nieuwe collega Lars om te leren hoe er een samenwerking ontstaat met een opdrachtgever. Al snel zul je zelfstandig naar klanten gaan om Strevon te representeren en samenwerkingen binnen te halen. Deze functie is een zeer afwisselend, doordat je veel onderweg bent naar potentiële klanten. Deze klanten bevinden zich in de randstad. De focus ligt op Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Leiden.

Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Na een jaar kun je vanuit deze functie gemakkelijk doorstromen naar team recruitment. Door jouw commerciële instelling en het volledig beheersen van het sales proces weet jij precies waar hun behoefte ligt. Hierdoor ben je in staat om de ideale match te vinden tussen een potentiële kandidaat en de opdrachtgever. Door de diverse werkzaamheden zul je snel moeten schakelen. Jouw drive om te scoren komt hierbij goed van pas. Deze rol zal je veel uitdaging bieden, doordat er elke dag nieuwe kansen ontstaan om kandidaten te plaatsen. Deze kandidaten hoef jij niet zelf te werven, daar hebben wij een marketing team voor die door middel van advertenties leads voor het recruitment team aantrekt. 

Wie zijn wij?

Team - Werken bij Strevon

Wij zijn een opleiding en detacheringsbureau die zij-instromers een omscholingstraject en een vaste baan aanbiedt in de installatietechniekelektrotechniekzonnepanelen en zonwering. Door te geloven in het ontwikkelen van mensen en een werkplek aan te bieden waarin zij-instromers worden gestimuleerd om te groeien, willen wij hét verschil maken. Vanuit Utrecht zijn wij dagelijks actief en helpen wij technische werkgevers aan nieuw personeel.

Strevon is opgericht in 2020 en bestaat uit drie teams die zich richten op online marketing, sales en recruitment. Onze missie vertaalt zich door in onze hele organisatie. Zó willen wij net zo betekenisvolle rol spelen in het leven van onze eigen medewerkers, door kansen te bieden om aan jezelf te werken en persoonlijk te ontwikkelen. Binnen Strevon werken wij in een open cultuur die opgebouwd is op een sterk fundament en onderlinge verbondenheid.

Binnen Strevon werken wij in een open cultuur, gebaseerd op de kernwaarden vrijheid, ontdekken, win-win-win en gelijkwaardigheid. Doordat de organisatie een startup is, zijn er nog veel strategische kansen en ontwikkelmogelijkheden. Met een jong en dynamisch team zetten wij ons elke dag in om te streven naar grote ambities

Wat jij van ons krijgt: 

 • Startsalaris tussen de €2200,- t/m €2600,- euro per maand op fulltime basis;

 • Een laptop, reiskostenvergoeding en een passende telefoonvergoeding;

 • De mogelijkheid om deze functie als deeltijdstudent te vervullen;

 • De mogelijkheid om door te groeien naar recruitment;

 • De mogelijkheid om strategische kansen uit te werken voor het Sales team en hier de leiding in te nemen;

 • Goede pensioenregeling;

 • Persoonlijk ontwikkelplan met opleiding & cursus mogelijkheden;

 • 25 vakantiedagen, op fulltime basis en 8% vakantiegeld;

 • Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën voor het Sales team;

 • Een sfeervol kantoor met ruimte voor focus, maar ook voor samenwerken en interactie met collega’s en de eventuele mogelijkheid om thuis te werken.

Wat breng je mee:

 • Een HBO of WO diploma;

 • Studieachtergrond in bedrijfskunde, commerciële economie, HRM of sales;

 • Zelfstandig en proactieve houding;

 • Je bent commercieel gedreven en sociaal aangelegd;

 • Je bent flexibel, kunt snel schakelen en bent goed in het sluiten van korte lijntjes;

 • Iemand die voldoening haalt uit menselijk contact;

 • Je vindt het leuk om in teamverband te werken met andere collega’s;

 • Wonend in Utrecht of omgeving.

Zo ziet de Sales Recruiter functie eruit

Solliciteer nu!

Onze collega's aan het woord:

''Allemaal met onze ‘neus’ dezelfde kant op; we willen ons doel behalen en daaroverheen!''
Het concept van Strevon vind ik enorm gaaf. Het motiveert mij om bedrijven te laten aansluiten bij dit concept. Ik haal enorm veel energie uit de kennismakingsgesprekken. Elke gesprekspartner is anders, wat vraagt om een andere aanpak. Hierdoor is het afwisselend en blijft mijn werk uitdagend. In het team staan onze ‘neuzen’ allemaal dezelfde kant op: we willen ons doel behalen en daaroverheen stijgen! Deze mentaliteit is niet alleen enorm aanstekelijk maar zorgt er ook voor dat we het maximale uit elkaar halen.
Lars van Dee - Accountmanager
''Ik vind het belangrijk om van toegevoegde waarde te zijn voor bedrijven''

Het onderscheidende concept van Strevon sprak mij vanaf dag één direct aan. Ik vind het belangrijk om van toegevoegde waarde te zijn voor bedrijven en met het concept van Strevon is dat onvermijdelijk. Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor new business. Met veel enthousiasme en energie breng ik het verhaal van Strevon over aan klanten tijdens een kennismakingsgesprek. Zodra er een samenwerking is binnengehaald, vieren we dat in het team met een feestelijk ‘dong’ momentje. In het team zorgen we samen voor tevreden klanten en ik geloof dat dat de beste sales strategie is.

Job van den Berg - Accountmanager

Meer weten?

Gaat jouw sales hart sneller kloppen van deze vacature en ben je enthousiast om bij een jong en dynamische start-up aan de slag te gaan? Vul onderstaand formulier in en vraag contact op met Recruiter Linde Hagoort.

Ook staan we open om vrijblijvend te sparren en meer informatie te geven over deze rol.Linde direct benaderen kan ook! Linde is te bereiken op: 030 227 42 17 of mail naar [email protected].