Vacature: Accountmanager

Wat ga je precies doen?


Je hebt besloten om jezelf verder te ontwikkelen als sales-professional. Heel goed! Bij Strevon zit je daarvoor bij het juiste adres. Binnen onze jonge startup krijg jij de kansen om jezelf helemaal te ontplooien, verantwoordelijkheid te pakken en te werken aan jouw doelen. Je leert daarbij van de beste mensen uit het vak: ons enthousiaste team staat klaar om je te helpen. Wat ga je precies doen?

Samen met je team ga je op zoek naar potentiële businesspartners voor Strevon, namelijk technische bedrijven met een tekort aan arbeidskrachten. Jij brengt de mogelijkheden voor dit bedrijf in kaart en zoekt uit hoe wij vanuit Strevon kunnen faciliteren. Dankzij jouw passende oplossing en positieve energie, is dit bedrijf helemaal enthousiast geworden! Je hebt een win-win-win gecreëerd voor meerdere partijen, wat zorgt voor een mooie samenwerking. Dit geeft jou voldoening! En deze successen worden feestelijk gevierd met het hele team.


Jouw takenpakket:

 • Je leert de beste communicatiestijlen voor koude en warme acquisitie;
 • Je voert gesprekken met potentiële klanten en weet met jouw enthousiasme een passende oplossing vanuit Strevon te bieden;
 • Je neemt profielschetsen af bij klanten, zodat het recruitmentteam de juiste kandidaten kan matchen;
 • Je maakt de behoeftes van onze bestaande klanten inzichtelijk;
 • Je krijgt verantwoordelijkheid over je eigen regio;
  • Je maakt strategische salesplannen voor nieuwe markten en draagt bij aan de ontwikkeling van Strevon.


  In deze functie krijg je veel afwisseling: je bent veel op weg naar klanten, maar je werkt ook aan de lange-termijn doelstellingen. De helft van de tijd ben je buiten de deur en de andere helft werk je op ons kantoor in Utrecht. Zo houd je feeling met je klanten en je collega’s.

Solliciteer nu!

Wat leer je?

Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Verre van! Ons enthousiaste team staat klaar om je te helpen. Vanuit Strevon bieden wij je alle tools om een goede start te maken aan jouw sales-carrière. Zo krijg je als startende sales-professional van ons:


  • 1-op-1 begeleiding en trainingen van een ervaren accountmanager;
  • Beltrainingen met verschillende casussen. Je ontwikkelt je bel-skills door je toon aan te passen, de juiste vragen te stellen je boodschap op je DMU en het moment af te stemmen;
  • Pitchtrainingen met verschillende klant casussen. Hoe voer je een kwalitatief goed sales gesprek? Je kijkt naar het soort bedrijf, het gesprek, het karakter van de persoon en je past hier je aanpak op aan;
  • Trainingen in hoe je een verkoopgesprek op de juiste manier opvolgt. De relatie warmhouden, het uitbouwen hiervan en uiteindelijk het door vertalen naar een samenwerking.
  • Training in hoe je samenwerkt met B2B-marketing, de afdeling die jou kan voorzien van warme leads.
     

Kortom: alles wat je nog niet leerde tijdens je opleiding, leer je van ons.

Wie zijn wij?

Strevon is een jonge startup met grote ambities. Wij helpen zij-instromers die de techniek in willen aan een vaste baan. Wij bieden daarvoor omscholingstrajecten aan en plaatsen de zij-instromers op een plek waar zij zich kunnen ontplooien. Dit doen wij binnen de installatietechniek, elektrotechniek, zonnepanelen en zonwering.

Strevon is opgericht in 2020 en bestaat uit vier gedreven teams: online marketing, sales, recruitment en backoffice. Onze missie vertaalt zich ook intern door. Net als onze techniekprofessionals, krijgen ook onze collega’s de kans om zichzelf te ontwikkelen en aan hun vaardigheden te werken. Wij bieden een open cultuur waarin ruimte is voor groei, ideeën en ondernemerschap . Daarbij kun je kracht halen uit onze sterke verbondenheid.

Onze kernwaarden zijn vrijheid, ontdekken, win-win-win en gelijkwaardigheid. Omdat wij een startup zijn, liggen er nog vele strategische kansen en ontwikkelmogelijkheden. Wij nodigen al onze collega’s uit om op ondernemende wijze met ons mee te denken.Dit bieden wij: 

 • Een startsalaris vanaf €2400,- t/m €3200,- per maand afhankelijk van ervaring
 • Concreet functiehuis & salarishuis met perspectief vanaf 2023
  • Trainingen om je de beste in het vak te maken;
 • Een laptop, reiskosten- en telefoonkostenvergoeding;
 • Goede pensioenregeling;
 • Persoonlijk ontwikkelplan met opleiding- & cursusmogelijkheden;
 • 25 vakantiedagen, op fulltime basis & vakantiegeld;
 • Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën voor het salesteam;
 • Een sfeervol kantoor met ruimte voor focus, maar ook voor samenwerken en gezelligheid met je collega’s;
 • De mogelijkheid om als deeltijdstudent deze baan te vervullen.

Wat breng je mee?

 • Een MBO/HBO diploma, of je bent een HBO-deeltijd student;
 • Een studieachtergrond in commerciële economie of sales;
 • Een zelfstandige en proactieve houding;
 • Je bent commercieel gedreven en sociaal aangelegd;
 • Je bent sociaal en haalt voldoening uit menselijk contact;
 • Je vindt het leuk om in teamverband te werken met de andere accountmanagers;

Solliciteer nu!

Onze collega's aan het woord:

''Allemaal met onze ‘neus’ dezelfde kant op; we willen ons doel behalen en daaroverheen!''
Het concept van Strevon vind ik enorm gaaf. Het motiveert mij om bedrijven te laten aansluiten bij dit concept. Ik haal enorm veel energie uit de kennismakingsgesprekken. Elke gesprekspartner is anders, wat vraagt om een andere aanpak. Hierdoor is het afwisselend en blijft mijn werk uitdagend. In het team staan onze ‘neuzen’ allemaal dezelfde kant op: we willen ons doel behalen en daaroverheen stijgen! Deze mentaliteit is niet alleen enorm aanstekelijk maar zorgt er ook voor dat we het maximale uit elkaar halen.
Lars van Dee - Accountmanager
''Ik vind het belangrijk om van toegevoegde waarde te zijn voor bedrijven''

Het onderscheidende concept van Strevon sprak mij vanaf dag één direct aan. Ik vind het belangrijk om van toegevoegde waarde te zijn voor bedrijven en met het concept van Strevon is dat onvermijdelijk. Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor new business. Met veel enthousiasme en energie breng ik het verhaal van Strevon over aan klanten tijdens een kennismakingsgesprek. Zodra er een samenwerking is binnengehaald, vieren we dat in het team met een feestelijk ‘dong’ momentje. In het team zorgen we samen voor tevreden klanten en ik geloof dat dat de beste sales strategie is.

Job van den Berg - Accountmanager

Hoe gaat de sollicitatieprocedure?

Stap 1  ►

Vul het onderstaande formulier in ✍🏼

Stap 2  ►

Telefonische kennismaking met Linde 👱🏻‍♀📞

Stap 3 ►

Bij wederzijdse interesse: kennismaking op kantoor 🏢

Stap 4 ►

Na eventuele selectie, een arbeidsvoorstel! 🎉

Even een praatje maken?

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en ben je enthousiast om bij ons aan de slag te gaan? Of heb je nog vragen over de functie en wil je even vrijblijvend sparren? Vul dan het onderstaande formulier in. Onze recruiter Linde Hagoort neemt zo snel mogelijk contact met je op.Linde direct benaderen kan ook! Linde is te bereiken op: 030 227 42 17 of mail naar [email protected].