Vacature: Junior Recruiter (HR)

Ontwikkel jezelf tot volwaardig HR-professional

Wat ga je precies doen?


Met deze functie krijg jij de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot volwaardig HR-professional. Je start met de focus op recruitment en afhandeling van kennismakingsgesprekken. Binnen korte tijd groei je al snel door naar een HR rol met verantwoordelijkheid. Je leert daarbij van de beste mensen uit het vak: ons enthousiaste team staat klaar om je te helpen. Wat ga je precies doen?


Samen met je collega Linde ga je op zoek naar nieuw talent voor Strevon. Je maakt daarbij gebruik van verschillende kanalen. Je volgt leads op die binnenkomen via marketing, maar benadert ook zelf potentiële collega’s via LinkedIn. Met een kennismakingsgesprek ontdek jij – en beoordeel jij – of de kandidaat geschikt is voor de betreffende functie en of deze binnen het team past. Jij bewaakt daarmee de kwaliteit van ons team en de bedrijfscultuur. Heb je een geschikte kandidaat gevonden? Gefeliciteerd! Je begeleidt de sollicitant door het proces en wij hebben een waardevolle nieuwe collega erbij.


Jouw takenpakket:


 • Je benadert relevante profielen telefonisch of via kanalen als LinkedIn en informeert ze over de beschikbare vacature;
 • Je plant kennismakingsgesprekken met potentiële kandidaten in, bereid deze voor en voert ze zelfstandig uit;
 • Je schrijft vacatureteksten voor de openstaande functies en plaatst deze op relevante kanalen;
 • Je onderhoudt de werkenbijstrevon.nl pagina, samen met team Marketing;
 • Je onderhoudt de sollicitantenpool die je zelf opbouwt;
 • Je denkt proactief na over mogelijkheden om Strevon als werkgever te promoten, waarbij je schakelt met een markteer;
 • Je werkt samen met een marketeer voor het opzetten van onze merkbeleving;
 • Je bouwt aan netwerken van contact met hogescholen en onderhoudt deze;


Solliciteer nu!

Wat leer je?

  Je krijgt de kans om jezelf écht te ontplooien als HR-professional. Samen met onze recruiter Linde til jij ons gehele team naar een hoger niveau. Zo willen wij het aankomende half jaar 10 nieuwe mensen aannemen en klaarstomen. Ga jij de uitdaging aan?

  Bij Strevon sta je er niet alleen voor! Je komt terecht in een jong team, waar je veel van kunt leren. Persoonlijke aandacht en groei zijn bij ons erg belangrijk. Spreek jouw ambities uit en wij helpen je daarmee verder.


  Bij onze kennismakingsgesprekken werken wij met het DISC-model, een persoonlijkheidstest die inzicht geeft in persoonlijke ontwikkelingen en die van het team. Zo komen wij tot een optimale samenstelling van collega’s. Jij hebt binnen jouw functie de mogelijkheid om een DISC-certificering te behalen, waardoor jij bevoegd bent om hier met kandidaten zelf inhoudelijke gesprekken over te voeren.


  Wanneer je wat ervaring hebt opgedaan, krijg je de kans om binnen Strevon verder door te groeien tot HR-medewerker. Je bouwt mee aan relaties met diverse stakeholders, denkt mee over nieuwe mogelijkheden binnen onze startup en werkt nauw samen met onze marketeers om Strevon op de kaart te zetten als werkgever.

Wie zijn wij? 


Strevon is een jonge startup met grote ambities. Wij helpen zij-instromers die de techniek in willen aan een vaste baan. Wij bieden daarvoor omscholingstrajecten aan en plaatsen de zij-instromers op een plek waar zij zich kunnen ontplooien. Dit doen wij binnen de installatietechniek, elektrotechniek, zonnepanelen en zonwering.

Strevon is opgericht in 2020 en bestaat uit vier gedreven teams: online marketing, sales, recruitment en backoffice. Onze missie vertaalt zich ook intern door. Net als onze techniekprofessionals, krijgen ook onze collega’s de kans om zichzelf te ontwikkelen en aan hun vaardigheden te werken. Wij bieden een open cultuur waarin ruimte is voor groei, ideeën en ondernemerschap . Daarbij kun je kracht halen uit onze sterke verbondenheid.

Onze kernwaarden zijn vrijheid, ontdekken, win-win-win en gelijkwaardigheid. Omdat wij een startup zijn, liggen er nog vele strategische kansen en ontwikkelmogelijkheden. Wij nodigen al onze collega’s uit om op ondernemende wijze met ons mee te denken.Werken als accountmanager bij Strevon

Dit bieden wij: 

 • Een startsalaris van € 2.400,- tot € 3.200,- per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Trainingen om je de beste in het vak te maken;
 • Een laptop, reiskosten- en telefoonkostenvergoeding;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een persoonlijk ontwikkelplan met opleiding- & cursusmogelijkheden;
 • 25 vakantiedagen, op fulltime basis & vakantiegeld;
 • Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën voor het HR team;
 • Een sfeervol kantoor met ruimte voor focus, maar ook voor samenwerken en gezelligheid met je collega’s;
 • De mogelijkheid om als deeltijdstudent deze baan te vervullen.

Wat breng je mee?

 • Een HBO of WO diploma;
 • Een zelfstandige en proactieve houding;
 • Je bent commercieel gedreven, punctueel en sociaal aangelegd;
 • Je bent flexibel, kunt snel schakelen en bent goed in het houden van korte lijntjes;
 • Je bent iemand die voldoening haalt uit menselijk contact;
 • Je vindt het leuk om in teamverband te werken met andere collega’s;

Hoe ziet een dag in jouw rol eruit?

09:00 - 11:00  |  Scouten

Je hebt een 'searchblok' ingepland, waarin je actief op zoek gaat naar nieuwe collega's, via kanalen zoals LinkedIn.

11:00 - 12:00  |  Webinar

Een webinar van TikTok: hoe pas je employer-branding toe bij Gen-Z? Super relevant natuurlijk. 

12:00 - 13:00  |  Lunch + Wandeling

Lunchen met je collega's! Altijd gezellig. Daarna even lekker de benen strekken en wandelen in de omgeving.

13:00 - 15:00  | Kennismaking

Kennismaking met je potentiële nieuwe collega. Spannend! Zou het een match zijn? 

15:00 - 15:30  | Uitwerking

Je werkt het kennismakingsgesprek uit, zodat je het gemakkelijk kan samenvatten bij je collega's.

15:30 - 16:00  |  Bellen

Een call met een marketeer, die je kan helpen om leads te genereren voor de openstaande functies.

13:30 - 15:00  |  Kennismaking

Kennismaking met je potentiële nieuwe collega. Spannend! Zou het een match zijn?

15:00 - 16:30  |  Uitwerking en afronden

Je werkt het kennismakingsgesprek uit, zodat je het gemakkelijk kan samenvatten bij je collega's. Je reageert op de laatste berichten op LinkedIn.

16:30 - 17:30  | Vrijmibo!

Onze collega's aan het woord:

''Allemaal met onze ‘neus’ dezelfde kant op; we willen ons doel behalen en daaroverheen!''
Het concept van Strevon vind ik enorm gaaf. Het motiveert mij om bedrijven te laten aansluiten bij dit concept. Ik haal enorm veel energie uit de kennismakingsgesprekken. Elke gesprekspartner is anders, wat vraagt om een andere aanpak. Hierdoor is het afwisselend en blijft mijn werk uitdagend. In het team staan onze ‘neuzen’ allemaal dezelfde kant op: we willen ons doel behalen en daaroverheen stijgen! Deze mentaliteit is niet alleen enorm aanstekelijk maar zorgt er ook voor dat we het maximale uit elkaar halen.
Lars van Dee - Accountmanager
''Ik vind het belangrijk om van toegevoegde waarde te zijn voor bedrijven''

Het onderscheidende concept van Strevon sprak mij vanaf dag één direct aan. Ik vind het belangrijk om van toegevoegde waarde te zijn voor bedrijven en met het concept van Strevon is dat onvermijdelijk. Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor new business. Met veel enthousiasme en energie breng ik het verhaal van Strevon over aan klanten tijdens een kennismakingsgesprek. Zodra er een samenwerking is binnengehaald, vieren we dat in het team met een feestelijk ‘dong’ momentje. In het team zorgen we samen voor tevreden klanten en ik geloof dat dat de beste sales strategie is.

Job van den Berg - Accountmanager

Even een praatje maken?

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en ben je enthousiast om bij ons aan de slag te gaan? Of heb je nog vragen over de functie en wil je even vrijblijvend sparren? Vul dan het onderstaande formulier in. Onze recruiter Linde Hagoort neemt zo snel mogelijk contact met je op.Linde direct benaderen kan ook! Linde is te bereiken op: 030 227 42 17 of mail naar [email protected].