Vacature: Recruiter

Help jij zij-instromers om een carrièreswitch naar de techniek te maken?

Wat ga je precies doen?

Ben jij een mensenmens, hou jij van selectiegesprekken voeren en een perfecte match maken tussen zij-instromer en opdrachtgever? Dan is de functie Recruiter bij Strevon echt iets voor jou. Het marketingteam werkt met een geautomatiseerde search en aanlevering van kandidaten, waardoor jij het voorwerk niet hoeft uit te voeren en je continu de focus kunt leggen op waar het echt om gaat: impact maken in het leven van de zij-instromer.


Jouw takenpakket:

 • Je voert telefonische gesprekken met kandidaten die zelf hebben aangegeven interesse te hebben in het omscholingstraject;
 • Je voert selectiegesprekken met kandidaten, beoordeelt of ze geschikt zijn voor het omscholingstraject en onderzoekt zo de match tussen kandidaat en opdrachtgever;
 • Omdat je continue in gesprek bent met kandidaten vertel je graag over Strevon, onze ambities en voel jij je betrokken bij de sociale doelstelling van Strevon om zoveel mogelijk zij-instromers in de techniek aan een vaste baan te helpen;
 • Je kent de opdrachtgevers van Strevon goed. Daarvoor loop je op regelmatige basis een dag mee om zo goed te weten op welke plekken je kandidaten gaat plaatsen en welke werkzaamheden er verwacht worden;
 • Je staat nauw in contact met het marketingteam om aan te geven in welke regio vacatures openstaan, zodat zij de geautomatiseerde search kunnen aanzetten;
 • Je staat nauw in contact met het salesteam, zodat jij goed op de hoogte bent van de nieuwe opdrachtgevers en de vacatures die openstaan;
 • Samen met jouw team werk je niet alleen bij Strevon, maar ook aan Strevon. Hier werp jij een strategische blik op, zodat het recruitmentteam continu wordt geprofessionaliseerd.

Jouw groeipad als Recruiter binnen Strevon

Waar ben je goed in? 

Jij haalt jouw energie uit de verbinding met zij-instromers, netwerken en het voeren van gesprekken. Je ziet de mogelijkheid om de opdrachtgever en zij-instromer met elkaar te verbinden. Door jouw commerciële instelling weet jij de doelstellingen te behalen door succesvolle matches te maken. Tegelijkertijd vergeet jij niet wat het allerbelangrijkste doel is: impact maken in de techniek branche.

Door jouw ondernemende instelling weet jij strategische stappen te zetten om aan Strevon te werken. Hierdoor help jij niet alleen jouw eigen team, maar ook Strevon verder in de ambitie om te groeien. Je durft je visie te delen en weet deze in te zetten bij de werkzaamheden die je uitvoert.

Samen met het gehele team Strevon presteren wij op ons best. Successen worden dan ook regelmatig gevierd. Zo is er elke week een vrijdagmiddag borrel en is er eens per maand een bootcamp met het gehele team. Daarnaast verdiepen wij onszelf eens per maand in verschillende thematieken waardoor wij onszelf ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak tijdens de cultuurmiddag. Activiteiten zoals een kerstdiner en padellen zijn ook zeker niet te missen. Dit alles maakt Strevon een hecht team!

Wie zijn wij?

Strevon is een jonge startup met grote ambities. Wij helpen zij-instromers die de techniek in willen aan een vaste baan. Wij bieden daarvoor omscholingstrajecten aan en plaatsen de zij-instromers op een plek waar zij zich kunnen ontplooien. Dit doen wij binnen de installatietechniek, elektrotechniek, zonnepanelen en zonwering.

Strevon is opgericht in 2020 en bestaat uit zes gedreven teams: marketing, sales, recruitment, digital, support en backoffice. Onze missie vertaalt zich ook intern door. Net als onze techniek professionals, krijgen ook onze collega’s de kans om zichzelf te ontwikkelen en aan hun vaardigheden te werken. Wij bieden een open cultuur waarin ruimte is voor groei, ideeën en ondernemerschap. Fysieke en mentale gezondheid staat bij ons hoog in het vaandel en hier inspireren wij elkaar onderling in. Daarbij kun je kracht halen uit onze sterke verbondenheid.

Onze kernwaarden zijn vrijheid, ontdekken, win-win-win en gelijkwaardigheid. Omdat wij een startup zijn, liggen er nog vele strategische kansen en ontwikkelmogelijkheden. Wij nodigen al onze collega’s uit om op ondernemende wijze met ons mee te denken.Dit bieden wij: 

 • Een startsalaris voor junior vanaf €2400,- t/m €2800,- per maand
 • Een startsalaris met relevante ervaring vanaf €2800,- t/m €3200,- per maand
 • Concreet functiehuis & salarishuis met groei perspectief
  • Trainingen om je de beste in het vak te maken;
 • Een laptop, reiskosten- en telefoonkostenvergoeding;
 • Maandelijkse activiteiten zoals bootcampen en cultuurmiddagen, maar ook vrijdagmiddagborrels en teamuitjes;

 • Goede pensioenregeling;
 • Persoonlijk ontwikkelplan met opleiding- & cursusmogelijkheden;
 • 25 vakantiedagen, op fulltime basis & vakantiegeld;
 • Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën voor het salesteam;
 • Een sfeervol kantoor met ruimte voor focus, maar ook voor samenwerken en gezelligheid met je collega’s;
 • De mogelijkheid om als deeltijdstudent deze baan te vervullen.

Wat breng je mee?

 • Een MBO/HBO diploma, of je bent een HBO-deeltijd student;
 • Een studieachtergrond in commerciële economie of sales;
 • Een zelfstandige en proactieve houding;
 • Je bent commercieel gedreven en sociaal aangelegd;
 • Je bent sociaal en haalt voldoening uit menselijk contact;
 • Je vindt het leuk om in teamverband te werken met de andere accountmanagers;

Solliciteer nu!

Onze collega's aan het woord:

''Het leukste gedeelte van mijn werk is wanneer een kandidaat een contract tekent''
Mijn werk als recruiter is uitdagend uitwisselend en bovendien vol met voldoening. Het leukste gedeelte van mijn werk is wanneer een kandidaat een contract tekent en aan de slag mag gaan bij de klant. Dit betekent voor mij dat ik een kandidaat aan een nieuw uitdaging heb geholpen en de klant een nieuwe werknemer door mij heeft gekregen. Een win win win situatie dus!
Richard- Recruiter sinds 2023
''Een zij-instromer een nieuwe kans aanbieden waar hij zich thuisvoelt, dat is het mooiste van mijn werk''

Het onderscheidende concept van Strevon sprak mij vanaf dag één aan. Ik vind het belangrijk om van toegevoegde waarde te zijn voor bedrijven en zij-instromers en dat is met het concept van Strevon onvermijdelijk. Ik krijg de meeste energie van de verantwoordelijkheid die ik als Recruiter heb, voor zowel het bedrijf als de kandidaat. Zodra er een contract is binnengehaald, vieren we dat in het team met een feestelijk ‘dong’ momentje. Een gemotiveerde zij-instromer een nieuwe kans aanbieden waar hij of zij zich helemaal thuis voelt, dat is het mooist aan mijn werk.

Job - Recruiter sinds 2022 

Solliciteren bij Strevon?

Stap 1  ►

Reageer vrijblijvend op de vacature ✍🏼.

Stap 2  ►

Telefonische kennismaking met Linde 👱🏻‍♀📞.

Stap 3 ►

Interessant voor beide? Je maakt kennis met Linde op het kantoor bij Strevon 🏢.

Stap 4 ►

Enthousiast? Je loopt een ochtend mee met ons team. Hierna heb je een duidelijk beeld van Strevon en de functie 🔎. 

Stap 5 

Na het meelopen kennen we elkaar goed genoeg om samen een beslissing te maken. Allebei enthousiast? Dan ontvang je een arbeidsvoorstel! 🎉

Even een praatje maken?

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en ben je enthousiast om bij ons aan de slag te gaan? Of heb je nog vragen over de functie en wil je even vrijblijvend sparren? Vul dan het onderstaande formulier in. Onze recruiter Linde Hagoort neemt zo snel mogelijk contact met je op.Linde direct benaderen kan ook! Linde is te bereiken op: 030 227 42 17 of mail naar [email protected].