Vacature: Teamlead marketing

''Geeft jou de kans om te ondernemen binnen een onderneming''

Wat ga je precies doen?

Strevon groeit als organisatie en zoekt een teamlead voor het marketing team. Niet alleen werk je bij Strevon, maar voornamelijk aan Strevon om een bijdrage te leveren aan de ambities. Dit geeft jou de kans om te ondernemen binnen een onderneming.

Als marketing team Lead ben je verantwoordelijk voor de prestaties en doelstellingen van het marketing team. Daarnaast hou jij jezelf bezig met het coachen en begeleiden van teamleden voor een optimale samenwerking en het behouden van een fijne werkomgeving. 

Het Marketing team van Strevon

Met wie ga je dit doen?

Maaike, Mirelle en Fabiënne runnen het huidige marketing team. Fabiënne heeft de ambitie om Strevon als een A-merk in de markt te zetten. Maaike krijgt energie van het uitbreiden van haar online performance marketing kennis en de vrijheid die zij hierbij krijgt. Mirelle heeft de kans om naast haar Commerciële Economie studie, praktijkervaring op te doen binnen het marketing vakgebied. Jurrian is de oprichter van Strevon en heeft het marketing team met veel passie opgezet. Nu is het tijd om het lead marketing stokje over te dragen.

Jouw takenpakket:

 • Jij werkt samen met je team aan de operationele processen binnen marketing, zoals:

 • Opstellen van marketing KPI’s & teamdoelstellingen die aansluiten bij de strategie van Strevon.

 • Coördineren en aansturen van de content, advertenties en campagnes

 • Analyseren van resultaten en daarbij keuzes maken gebaseerd op data door middel van analyse tools

 • Verantwoordelijk voor de gehele marketingbudget wat wordt besteed aan campagnes en advertenties in afstemming met Jurrian.

 • Gezamenlijke sparsessies met het gehele team om tot concrete plannen en keuzes te komen 

 • Samen met jurrian zet jij het strategisch marketingplan voor 2 jaar op en jullie vertalen het plan naar strategieën en roadmaps

 • Bij Strevon wordt kennis extern binnengehaald door samenwerkingen met freelancers. Jij onderhoudt de relaties en gaat op zoek naar eventuele aanvullingen voor het binnenhalen van kennis.

 • Je voert ‘Goede Gesprekken’ met het team, coacht bij vraagstukken en gaat inhoudelijk in op casussen waar sturing nodig is. Hierbij ben jij de steunpilaar voor het team.

 • Het deelnemen aan een team waar persoonlijke ontwikkeling een grote rol speelt. Door jouw mensgerichte aanpak staat het team volledig achter de keuzes die gezamenlijk worden gemaakt en krijgen daardoor zelfvertrouwen. 

Een algemeen kennisniveau over content en online marketing, creativiteit en een mensgerichte aanpak maakt jou een inspirerende marketeer en teamlead! Je rapporteert hierbij aan Jurrian.

Wie zijn wij?

Strevon is opgericht in 2020 door Job en Jurrian. Zij zijn begonnen in een garagebox in Nieuwegein en ondertussen verhuisd naar een volwaardig kantoor in Utrecht. Binnenkort staat de tweede verhuizing op de planning waar de Zonnebaan wordt verlaten en wij naar Transwijk in Utrecht vertrekken. Dit is typerend voor het ondernemende en dynamische karakter van Strevon. Ondertussen is het team uitgebreid naar 15 medewerkers in 5 teams en zetten wij ons elke dag in om omscholingstrajecten aan te bieden voor zij-instromers om zich maximaal te ontwikkelen op hun nieuwe werkplek in een nieuwe branche. 

Het durven ondernemen en kansen pakken van de oprichters vertaalt zich ook intern door. Net als onze zij-instromers doelgroep, krijgen ook onze collega’s de kans om zichzelf te ontwikkelen en aan hun vaardigheden te werken. Wij bieden een open cultuur waarin ruimte is voor groei, ideeën en ondernemerschap

Dit bieden wij: 

 • Een salaris tussen de €3200,- en €4300,- per maand o.b.v. 40 uur afhankelijk van je relevante werkervaring + 8% vakantiegeld;

 • Concreet functiehuis & salarishuis met groeiperspectief; 

 • Een laptop, reiskosten- en telefoonkostenvergoeding;

 • Maandelijkse activiteiten zoals bootcampen en cultuurmiddagen, maar ook vrijdagmiddagborrels en teamuitjes;

 • Goede pensioenregeling bij Nationale Nederlanden;

 • Persoonlijk ontwikkelplan met opleiding- & cursusmogelijkheden;

 • 25 vakantiedagen, op fulltime basis;

 • 3 extra geluksdagen die je op ieder moment kan inzetten om even de tijd voor jezelf te nemen;

 • Veel ruimte voor eigen initiatieven en ideeën voor het marketingteam;

 • Een sfeervol kantoor met ruimte voor focus, maar ook voor samenwerken en gezelligheid met je collega’s;

Wat breng je mee?

Ontwikkeling staat centraal bij Strevon en wij geloven dan ook dat een leergierig iemand de omschreven taken eigen kan maken. Een aantal voorkeuren vanuit Strevon:

 • Je hebt een HBO of WO werk- en denkniveau;

 • 3 jaar algemene marketing ervaring;

 • Pré voor ervaring in coachen en begeleiden van een team;

 • Planmatig en projectmatig werken.

Solliciteer nu!

Onze collega's aan het woord:

''Bij Strevon word je gezien en gehoord''
Als online performance marketeer bij Strevon ben ik dagelijks bezig met verschillende marketingactiviteiten om potentiële zij-instromers te bereiken. Hierbij krijg ik volop kansen om mijn vakinhoudelijke kennis snel uit te breiden. Daarnaast heb ik de vrijheid om mijn eigen werk in te delen. Dit geeft mij energie. Binnen het team van Strevon heerst een fijne sfeer. We zijn een jong en gemotiveerd team dat gezamenlijk het doel heeft om groot te worden in de technische arbeidsmarkt. Successen vieren we samen, daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Als Strevon medewerker word je gezien en gehoord.
Maaike - Online performance marketeer
''Nadat ik een kans signaleerde, mocht ik er mijn eigen project van maken"

Als jong professional was ik zoekend naar een werkplek waarin ik zowel kon ontplooien als leren. Door het jonge team van ambitieuze mensen, voelde ik mij daarin direct thuis. Als startende organisatie zijn er veel dingen in ontwikkeling. Het mooiste: ik signaleerde een kans, gaf dat aan en vervolgens mocht ik daar mijn eigen project van maken. Hierdoor werk ik nu onder andere aan onze nieuwe content strategie. Binnen Strevon is sprake van een informele setting met korte lijnen. We helpen elkaar waar nodig en dragen kennis aan elkaar over.

Fabiënne - Content & brand manager

Solliciteren bij Strevon?

Stap 1 ►

Reageer vrijblijvend op de vacature ✍🏼.

Stap 2  ►

Telefonische kennismaking met Linde 👱🏻‍♀📞.

Stap 3 

Interessant voor beide? Je maakt kennis met Linde op het kantoor bij Strevon 🏢.

Stap 4  ►

Enthousiast? Je loopt een ochtend mee met ons team. Hierna heb je een duidelijk beeld van Strevon en de functie 🔎. 

Stap 5 ►

Na het meelopen kennen we elkaar goed genoeg om samen een beslissing te maken. Allebei enthousiast? Dan ontvang je een arbeidsvoorstel! 🎉

Even een praatje maken?

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en ben je enthousiast om bij ons aan de slag te gaan? Of heb je nog vragen over de functie en wil je even vrijblijvend sparren? Vul dan het onderstaande formulier in. Onze recruiter Linde Hagoort neemt zo snel mogelijk contact met je op.Linde direct benaderen kan ook! Linde is te bereiken op: 030 227 42 17 of mail naar [email protected].