Genereer kwalitatieve leads met Maaike
10 oktober 2023 

Genereer kwalitatieve leads met Maaike

Een eerste indruk maak je maar één keer

Aangenaam, mijn naam is Maaike! Inmiddels werk ik een jaar bij Strevon als online performance marketeer in het marketingteam. In mijn rol ben ik de kracht achter het online succes van de jonge organisatie Strevon. Het marketingteam is binnen Strevon verantwoordelijk voor online groei om een groter marktaandeel te krijgen. Wat mijn bijdrage precies is en hoe ik me hier dagelijks mee bezighoud? Dat lees je in dit verhaal.

Bij Strevon maak je impact die ertoe doet

Tijdens mijn eerste sollicitatiegesprek werd ik al direct geïnspireerd door het jonge en dynamische team van Strevon. Ik kon me meteen vinden in de sterke visie, missie en de cultuur die er heerst. Bij Strevon draait het niet alleen om zakelijk succes; we streven naar maatschappelijke impact en een sterke onderlinge band binnen het team.

Inmiddels werk ik één jaar bij Strevon en ben ik verantwoordelijk voor de performance marketing. Ik zet marketingactiviteiten uiteen om kwalitatieve leads binnen te halen. Dit zijn zij-instromers die écht gemotiveerd zijn om zich via Strevon te laten omscholen voor veelbelovende baankansen in de technische sector.

Het toepassen van de juiste marketingmix om onze doelstellingen te bereiken, geeft mij echt een kick. Om zoveel mogelijk leads te genereren voor Recruitment, zet ik een diverse mix van verschillende marketingkanalen uiteen en zorg ik ervoor dat Strevon sterk vindbaar wordt. Dat doe ik op kanalen zoals: Instagram, Facebook, TikTok, Google Ads en SEO. 

“Het is gaaf om te werken bij een jonge organisatie waar nog niet alles staat. Als medewerker krijg je hierdoor de kans en de verantwoordelijkheid om echt verschil te maken.”


Hoe de werkdagen eruitzien als Marketeer bij Strevon

Mijn werkdag begint met het doornemen van e-mails, maar al snel duik ik dieper in de lopende campagnes. Ik analyseer de resultaten via dashboards en stuur bij waar nodig. Het direct impact maken op het succes van onze campagnes in Mailblue geeft mij enorm veel energie. Het geeft me voldoening om de juiste data te gebruiken, monitoren en om te zetten in analyses waardoor we steeds beter en efficiënter worden in het behalen van onze doelen.

Maar uiteraard zijn er ook uitdagingen, zoals budgetbeheersing en de vrijheid die ik heb als young professional binnen een jonge organisatie. Dit is best spannend, maar werkt voor mij erg motiverend omdat ik het vertrouwen voel van mijn team en de organisatie. Hierdoor voel ik me gesteund en ben ik in staat het beste in mezelf naar boven te halen.


Constante kennisvergaring en leren

Wat Strevon extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om samen te werken met getalenteerde freelancers. Dit heeft me de kans gegeven om mijn kennis en vaardigheden in een rap tempo te ontwikkelen. Ik heb altijd al van online marketing gehouden vanwege de datagedreven werkzaamheden en de mogelijkheid om mensen te bereiken en te beïnvloeden. De kickstart die Strevon mij biedt door te leren van andere professionals is uniek. Ook de opleiding growth marketing die ik tijdens mijn werk via Strevon heb kunnen volgen was zeer waardevol.


Verdere drijfveren en ambitie

Ik ben trots op wat we als team bereiken, maar mijn ambities reiken verder. Ik wil binnen 5 jaar online specialist zijn en in staat zijn om nieuwe performance marketeers te helpen groeien binnen dit vakgebied. Bij Strevon heb ik de ruimte om te groeien en het beste uit mezelf te halen. Ondanks dat mijn doelen ambitieus zijn en ik de lat hoog leg voor mezelf, weet ik dat ik binnen Strevon de ondersteuning en het team heb om mijn doelen te bereiken. Samenwerken met mijn collega's, de leuke sfeer op kantoor, en de teamactiviteiten maken deel uit van wat het werken bij Strevon zo geweldig maakt.

Kom ook werken bij Strevon

Bij Strevon zijn ze ervan overtuigd dat plezier in je werk een belangrijke factor is van een gelukkig leven. Als je op zoek bent naar een dynamische werkomgeving waar ambitie en gezelligheid hand in hand gaan, dan is Strevon de plek voor jou. Ons jonge en energieke team streeft naar succes, viert samen onze prestaties tijdens teamevents, maar blaast ook samen stoom af tijdens een potje tafeltennis. Kom ook werken bij Strevon en maak deel uit van onze groeiende scale-up!

Over de schrijver
Als Recruiter ben ik dagelijks op zoek naar het beste talent voor onze uitdagende vacatures. Van stages, tot uiteenlopende functies op onze marketing, sales en recruitment afdeling. Wordt jij onze nieuwe collega? Neem contact met mij op via: 030-2274217 of mail naar [email protected].
Reactie plaatsen